Junior Media b.v.

Junior Media b.v. is de nieuwe innovatieve uitgeverij van bekende sterke merken en bereikt zo’n 5.000 professionals met hoogwaardige vakinformatie in print, online en via social media. Onze journalisten hebben de juiste kennis en contacten in de branche om te kunnen inspelen op de informatiebehoefte van onze lezers.

Vanuit Amsterdam in Nederland zorgen zo’n 5 medewerkers en evenzoveel freelancers voor goede en betrouwbare vakinformatie, communicatiemogelijkheden voor adverteerders en inspiratie voor ondernemers. Junior Media is actief in de sectoren Beauty, Bodyfashion, Dames- en herenmode, Kindermode, Schoenmode en Sportfashion.  Binnen die sectoren is Junior Media verantwoordelijk voor meer dan 4 titels, waarvan diverse marktleider zijn.

Doordat Junior Media een flexibele en snelle organisatiestructuur heeft kunnen we heel effectief werken om de boodschap over te brengen. Of deze nu in print of digitaal is en of het nu om een advertentiecampagne gaat of om een inspirerende lezersreis.

Begin 2013 startte Junior Media met de lancering van het modevakblad TINT fashion magazine, in 2016 volgde het tweede vakblad KIDS fashion mag, om de kindermodebranche te bedienen. 2019 volgde de overname van the right SIZE en Het Schoenen Platform van Maruba Publishers. Kort daarna werd de portfolio uitgebreid met SHE Fit Magazine, dat werd overgenomen van 333 Media.